Τιμές Χονδρικής για Όλους!

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα Carbon Block 20″ Big Blue

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα Carbon Block 20″ Big Blue

Τιμή λιανικής: 42,69

Δείτε παρακάτω τις ειδικές τιμές Χονδρικής για ΟΛΟΥΣ !
Φίλτρο ενεργού άνθρακα Big Blue Carbon Filter. Φίλτρανση με στερεό ενεργό άνθρακα τύπου Block για την κατακράτηση επιπλέον αιωρούμενων στερεών, χλωρίου, χλωροπαράγωγων, χημικών ενώσεων, κυστών, βαρέων μετάλλων κλπ. Αφαιρεί και τα αιωρούμενα σωματίδια μεγέθους 10,0 micron (1 micron= 1 χιλιοστό του χιλιοστού).
Διαστάσεις (σε cm ΥxΔ) 50×11.

Τεμάχια Τιμή τεμαχίου
2+ 36,29
8+ 32,02
20+ 27,75
30+ 23,48
40+ 21,35
Κωδικός προϊόντος: 010123 Κατηγορίες: , Ετικέτες: , , , ,

Μοιραστείτε το προϊόν

Περιγραφή

Ο κοκκώδης ενεργός άνθρακας είναι κατασκευασμένος από ακατέργαστα οργανικά υλικά όπως κομμάτια καρύδας με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα. Η θερμότητα σε συνδυασμό με την απουσία οξυγόνου έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση (ενεργοποίηση) της επιφάνειας του άνθρακα. αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα φίλτρα αυτά μερικές φορές αναφέρονται ως φίλτρα “άνθρακα”. Ο ενεργοποιημένος άνθρακας απομακρύνει ορισμένα χημικά που διαλύονται στο νερό που διέρχεται από ένα φίλτρο που περιέχει GAC παγιδεύοντας (απορροφώντας) τα στον άνθρακα.

Είναι πολύ σημαντικό να είναι γνωστός ο τύπος και η συγκέντρωση μολυσματικών ουσιών και η μέση κατανάλωση νερού προκειμένου να προσδιοριστεί το σωστό μέγεθος και τα μέρη (εξαρτήματα) του συστήματος φίλτρανσης που θα χρειαστούμε. Όλα τα συστήματα επεξεργασίας νερού απαιτούν σωστή εγκατάσταση και περιοδική συντήρηση. Η ικανότητα του GAC να δεσμεύει και να απομακρύνει χημικές ουσίες εξαντλείται και το φίλτρο GAC πρέπει να αλλαχτεί. Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζει το GAC πρέπει να βασίζεται σε επίπεδα ρύπων και χρήση νερού. Ενώ ορισμένα φίλτρα μπορεί να διαρκέσουν αρκετά χρόνια εάν τα επίπεδα ρύπων και / ή η κατανάλωση νερού είναι χαμηλή, υψηλότερα επίπεδα ή χρήση ενδέχεται να απαιτούν πιο συχνές αλλαγές.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 3,100 kg
Διαστάσεις 13,0 × 13,0 × 53,0 cm